Dagelijks bestuur gymzaal naar OSO

Deze maand heeft de stichting het dagelijks bestuur van de gymzaal overgedragen aan het bestuur van de OSO. De stichting blijft op de achtergrond in afgeslankte vorm bestaan maar zal zich met name richten op het gebouwbeheer terwijl het bestuur van de OSO nu het aanspreekpunt wordt voor zaken als de planning, defecten/storingen, materialen / inventaris, keuringen, de schoonmaak, de klimaatbeheersing en de facturering. 


Om het bestuur van de OSO te bereiken m.b.t. gymzaal gerelateerde zaken is er een nieuw email adres aangemaakt: gymzaalraerd@gmail.com 


De website en facebookpagina van de stichting zullen over een paar weken uit de lucht gaan. De agenda van de gymzaal is in te zien via de website van Raerd (www.raerd.com)  – verenigingen – sportverenigingen – OSO Raerd – via de groene balk naar de agenda gymzaal.

Een wijziging of reserveringsaanvraag kan nu via gymzaalraerd@gmail.com worden ingediend en zal door het bestuur van OSO worden geagendeerd. 

Het bestuur van de OSO is als gebruiker nauw betrokken bij de gymzaal en er werd al  regelmatig bij hen aangeklopt voor gymzaal vragen. Het was dus een logische stap om het dagelijks bestuur bij de OSO te beleggen, in overleg hebben we de taken en verantwoordelijkheden verdeeld. Het motto van de stichting ‘betaalbaar sporten voor iedereen’  zal ook door het bestuur van de OSO gewaarborgd blijven. Wij hebben alle vertrouwen in deze mooie samenwerking! 


Tot slot; er is op verzoek van gebruikers nieuw materiaal besteld en binnen gekomen, het wordt hierdoor behoorlijk vol in de berging. We hopen dat iedereen de gebruikte spullen weer netjes opbergt zodat alles vindbaar blijft en Roza erbij kan om de boel schoon te maken. Op deze wijze kan iedereen met plezier gebruikmaken van de gymzaal en de diversiteit aan materialen. Dank voor de medewerking.