Tussen 5.00 en 17.00 uur kan ook heel veel!

Tja wederom een aanscherping waarbij de sporters in de avonduren flink worden getroffen. Ontzettend jammer natuurlijk, wie wil sporten op een ander tijdstip of in het weekend kan even contact opnemen voor de mogelijkheden. De kalender op deze website is ook up to date, kun je alvast eens bekijken wanneer de zaal vrij is. Voor de regelgeving verwijzen we naar de website van de rijksoverheid: Corona en sport (waaronder zwemmen, groepslessen en sportevenementen) | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

Afgelopen week waren nagenoeg alle toestellen uit de berging getrokken voor de traditionele Pietengymnastiek!

Van de Krasse Knarren gym ontvingen wij een leuk video over hoe zij toch lekker aan de slag zijn en volledig veilig op ruim 1,5 meter. Klik op onderstaande link voor deze video!

http://sportenbewegenraerd.nl/wp-content/uploads/2021/12/VID-20211201-WA0004-krasse-knarren-1.mp4

De OSO heeft in oktober een clinic Freerunning georganiseerd van het promotiepotje, dit was een groot succes wat voor herhaling vatbaar is. We zijn blij dat er een nieuwe sport is ontdekt door het promotiepotje en hopen op een blijvend karakter.

Een andere sport welke door het promotiepotje weer naar Raerd is gekomen is Pilates. Na een aantal gesponsorde lessen krijgt dit een permanent plekje op de agenda onder leiding van de OSO!

De theater/expressie lessen door Ymkje Bouma zijn momenteel nog in volle gang! We horen positieve geluiden over deze ontspannende maar ook inspannende lessen.

Quote Ymkje: Met de expressie lessen doen we veel nodige dingen in spelvorm. Kinderen genieten enorm, verplaatsen zich in anderen, durven zich te uiten, kijken naar anderen, leren samenwerken en verschillen accepteren en waarderen.

Ze zijn volop in beweging (letterlijk en figuurlijk)!