Leuke initiatieven uit promotiepotje!

Er zijn intussen al vier leuke initiatieven binnen gekomen n.a.v. ons oproepje! Aan deze activiteiten kan iedere Raerder (binnen de doelgroep van de activiteit uiteraard) gratis deelnemen. Dus wil je één van de onderstaande activiteiten eens proberen of alleen even kijken of het wat voor jouw is? Kom gerust langs in de gymzaal. Wil je liever eerst even contact met de organisator laat het ons dan even weten via sportenbewegenraerd@gmail.com dan brengen we je in contact.

Activiteit: Bewegen voor Krasse Knarren (70+)

Wanneer: Woensdagochtend 10.30 – 12.00 uur (start op 13 oktober 2021)

Organisator: Hr. Henny Eenman

Henny is fysiotherapeut en sportliefhebber, hij wil graag (kosteloos) een bijdrage leveren aan de fitheid van de 70 plussers in Raerd. Aangezien er al een damesgymgroep is richt hij zich op de Raerder heren. Heren met klachten of beperkingen zijn ook van harte welkom! Kom eens vrijblijvend langs op de woensdagochtend.

Activiteit: Pilates

Wanneer: Woensdagmiddag 12.00 – 12.45 uur (start op 29 september)

Organisator: Jeanette Boskma

Jeannette heeft geregeld dat Ymkje Bouma pilates lessen geeft in de gymzaal van Raerd. De eerste 10 lessen worden aangeboden door Sport en Bewegen Raerd! En nog meer goed nieuws, na deze 10 gratis lessen neemt de OSO het stokje over en gaan de lessen (tegen betaling) gewoon door tot aan de zomervakantie. Dus laat je lunch maar even tot één uur staan om eerst lekker naar pilates te gaan!

Activiteit: Musical lessen

Wanneer: Woensdagmiddag 13.00 – 17.00 uur (start op 27 oktober)

Organisator: Jeanette Boskma

Onder leiding van Ymkje Bouma worden er na de herfstvakantie tot ongeveer eind januari theaterlessen gegeven in de gymzaal. Ondanks dat dit nu niet direct een sport activiteit is, hebben we besloten om hier toch de zaal gratis voor open te stellen en deze lessen te vergoeden zodat de Raerder jeugd hier gratis aan kan deelnemen. We denken dat de spiegelwand een mooie bijdrage kan leveren aan de houding, beweging en mimiek welke belangrijk zijn voor theater.

Activiteit: Freerunning

Wanneer: Vrijdagmiddag 22 oktober van 15.00 – 16.00 uur

Organisator: OSO

De OSO organiseert een clinic Freerunning op kosten van de stichting Sport en Bewegen! Een leuke activiteit waarbij de aanwezige toestellen en matten goed gebruikt zullen worden. Lijkt het je een uitdaging om hier aan mee te doen geef je dan gauw op! Zie flyer voor contactgegevens.

Heb je ook een leuk idee voor een sportieve activiteit in de gymzaal, laat het ons weten! De zaal heeft een mooie klimwand, is geschikt voor zaalvoetbal en muurkaatsen, er is een geluidsinstallatie en spiegelwand voor bewegingslessen of dans. Via de activiteiten agenda op deze website is de bezetting van de zaal te vinden, er is vast een gaatje te vinden voor een leuke clinic of activiteit!