Lockdown maar toch tevreden!

Tja, de deur van de gymzaal is weer op slot helaas. In de periode tussen de zomer en de lockdown is er gelukkig door met name de jeugd en basisschool veel gebruik gemaakt van de gymzaal. Veel volwassen activiteiten zijn helaas niet doorgegaan wegens de beperkende maatregelen. We hopen dat ook deze groep in 2021 weer lekker kan komen sporten in de gymzaal.

Alle werkzaamheden in en rondom de gymzaal zijn inmiddels afgerond, de streetdance groepen maken al gebruik van de intussen geĆÆnstalleerde geluidsinstallatie en spiegelwand. En ook de klimwand heeft tijdens een sportief verjaardagsfeestje de vuurdoop inmiddels gehad. We zijn blij dat het is gelukt om alle gebruikersgroepen een mooi ingerichte zaal met veel voorzieningen te kunnen aanbieden. Het is nu mogelijk om het klimaat in de gymzaal online te regelen waardoor het beheer hiervan ook wat eenvoudiger is. Anders moest er bij een temperatuuraanpassing altijd iemand fysiek op de knoppen drukken in de gymzaal, dit hoeft niet meer.

Omdat er nog wel eens verwarring was over welke knop waarvoor is, zit op iedere knop nu een sticker waardoor dit onmiddellijk duidelijk is. Wie de laatste tijd nog in de gymzaal is geweest heeft vast gezien dat de entree hal is aangekleed met een fleurig kunstwerk met daarin verwerkt een aantal materialen vanuit de oude gymzaal. De grootse onthulling tijdens de spectaculaire opening van de gymzaal is vanwege de corona pandemie niet mogelijk geweest, dus hebben we het kunstwerk dat voor deze gelegenheid al even op zolder stond te wachten uiteindelijk maar vast opgehangen.

Ook de buitenkant van het gebouw heeft nog een opknapbeurt gehad, alle slechte voegen zijn verwijderd en zijn opnieuw gevoegd. Ook is het kozijn met raam in de sportdocentruimte inmiddels vervangen en geschilderd. De paaltjes tussen de stoep en het grasveld zijn weer teruggeplaatst en het gras groeit alweer weelderig.

Dus ondanks de lockdown sluiten wij het jaar toch met een goed gevoel af. Alle werkzaamheden in de zaal en aan het gebouw zijn af en daarmee zijn wij van klusser naar beheerder opgeschaald. Al zijn er organisatorisch, financieel en administratief nog wel een aantal lopende projecten waar we ons de komende maanden mee zullen bezighouden, de druk is eraf!

We wensen iedereen, ondanks de bijzondere omstandigheden waarin we zitten, toch een fijne Kerst toe en een gezond en sportief 2021!

Groet Atte, Ton, Sjoerd, Gretha, Wijnand en Ymie