Een nieuwe uitdaging in de gymzaal!

Voor degenen die niet afgereisd waren naar de sneeuw deze voorjaarsvakantie was het prima weer om in de gymzaal te klussen! En dat is dan ook fanatiek gedaan!

Afgelopen week zijn alle klimgrepen voor de boulderwand en de klimwand gemonteerd. De boulderwand (geel groen blauw) is klaar voor gebruik! Een toevallig aanwezig testteam heeft de wand al even geprobeerd en zij waren erg enthousiast! De oranje en zwarte grepen zijn de klimwand routes welke straks onder begeleiding en met behulp van een klimgordel kunnen worden beklommen, de touwen en klimgordels moeten nog worden geplaatst.

Een andere grote klus was het voorbereidend werk voor de mobiele spiegelwand. Afgelopen week heeft Bakker montage de constructie hiervoor geplaatst en aangelegd. Het plaatsen van de spiegel en de afwerking zal in de komende weken plaatsvinden. De bedieningsknop van de spiegelwand zit in de entreehal naast de lichtknoppen.

In de entree hal is tevens de opberger te vinden waar de gevonden voorwerpen in worden gedaan. Dus ben je iets kwijt of vergeten, kijk hier even in.

Verder zijn we nog bezig met de verwarming van de kleedkamers, de aanwezige infraroodpanelen sorteren onvoldoende effect. Ook vinden we de energiekosten nog aan de hoge kant, dus zijn we bezig deze te verlagen door aanpassingen aan de aanwezige apparatuur. Er wordt dus nog steeds geoptimaliseerd en uitgebreid tot we helemaal tevreden zijn.

Wil je alle klusfoto’s van deze werkzaamheden bekijken klik dan hier.