Puntjes op de i

één avond per week is het bouwteam nog te vinden in de gymzaal. Zij zetten de puntjes op de i. Zo zijn er op zolder nog wat buizen die extra geïsoleerd worden, worden scherpe hoeken van de plinten afgeschaafd en ook de inrichting van de materiaalberging krijgt de nodige aandacht. Er zal straks een bergingsplan worden gemaakt zodat iedereen weet wat waar hoort te staan.

Intussen hebben de meeste sporters de zaal inmiddels al in gebruik genomen en zij lopen tegen dingen aan die we proberen op te lossen. Zoals bijvoorbeeld de verlichting. Een aantal lampen in het gebouw gaat automatisch aan maar de verlichting in de zaal en kleedruimtes moet met de knop worden bediend, dit was soms even verwarrend voor de gebruikers. We denken dit op te lossen door een label op de lichtknop te plakken. Het afhalen van het badmintonnet ging ook wat stroef, dit is ook aangepast. Mocht je ergens tegenaan lopen, laat het ons weten!

Er zit intussen folie op de ramen in kleedkamers en douche om inkijk te voorkomen.

Afgelopen week zijn er gesprekken geweest met de basisschool en de OSO over het gebruik van de reeds aanwezige materialen. Hieruit blijkt dat de prachtige vintage kleurige kast eigenlijk nooit gebruikt wordt. Dus deze hebben we nu te koop staan via marktplaats. https://link.marktplaats.nl/m1478658003

Zo zal straks ook de rode bank die nu nog in de kleedkamers staat te koop aangeboden worden en hebben we 5 hockeysticks https://link.marktplaats.nl/m1478659342 in de aanbieding. Mocht je belangstelling hebben, breng dan een bod uit!