Er wordt weer volop geklust!

Afgelopen week zijn er alweer diverse werkzaamheden gedaan door de installateur en de vrijwilligers. De vloerverwarming is operationeel, en de wtw bijna. Buitenom zijn de vensterbanken aan de voorzijde van het gebouw in de verf gezet en ook de zwarte ornamentjes aan de achterzijde van het gebouw. Er zijn voorbereidingen getroffen (schuren, schoonmaken) voor het schilderen van de entree. De nooddeur zit in de verf en kan er straks in. Ook het schoonmaakhok heeft een metamorfose ondergaan! Wat een likje verf al niet kan doen. Straks nog een nieuw plafond erin en het is weer een strak geheel. Door ook in deze ruimte de lucht te laten circuleren krijgt het optrekkend vocht geen kans meer hopen we, en zal het hier ook fris blijven ruiken.  In de douche toiletruimte zitten de vloertegels er intussen in dus kan deze ruimte ook afgewerkt worden. De schuifdeur zit al in de verf en kan straks weer geplaatst worden. Ook de andere binnendeuren zitten strak in de verf en zijn weer voorzien van de deurkrukken. Zolang de hal nog intensief gebruikt wordt om materiaal en gereedschap door te vervoeren zal hier nog niet geschilderd worden, de kans op beschadiging is dan te groot. Toch zijn er nog steeds wel de nodige klusjes te doen voordat de vloeren erin kunnen. We hopen de komende twee weken zoveel mogelijk af te ronden zodat er in de week voor de vloeren erin komen een grote schoonmaakactie kan plaatsvinden. De vrijwilligers die hebben aangegeven wel te willen schoonmaken kunnen in de week van 23 – 27 september een oproepje verwachten. Ook zijn we bezig met het opstellen van een plan voor de belijning op de vloer en op de wanden evenals de inrichting van de kleedkamers en andere ruimtes. Daarna gaan we ons buigen over de inrichting van het buitenterrein.

Door de geweldige inzet van de vele vrijwilligers hebben we dit project tot dusver kunnen realiseren met het budget dat ons door de gemeente en subsidieverstrekkers was gegund. Zonder de vrijwilligersinzet was dit niet gelukt en daarom willen wij iedereen die zich heeft ingezet bedanken door een gezellige avond te organiseren. De uitnodiging hiervoor komt binnenkort, wel kunnen we vast verklapen dat dit vrijwilligersfeest zal plaatsvinden op zaterdagavond 26 oktober 2019.

De gebruikers van de gymzaal hebben intussen bericht gehad dat zij vanaf 14 oktober weer gebruik kunnen maken van de vernieuwde gymzaal!