Het klussen is in de vakantie op een laag pitje doorgegaan

Ondanks de vakantieperiode is het klussen toch op een laag pitje door gegaan. Er is nog gewerkt aan het elektra totdat er geen materiaal meer voorhanden was om verder te gaan. De meeste binnendeuren zitten nu in de verf en de kozijnen in de kleedkamers zijn geschilderd. Rondom het gebouw zijn gaten dichtgemetseld en zijn voegwerkzaamheden verricht. Verder is het terrein rondom de gymzaal opgeruimd, de rijplaten zijn opgehaald. In de invalidentoilet en douche ruimte zitten de wandtegels erin, vloertegels volgen binnenkort. De nieuwe deur voor de nooduitgang staat klaar om geplaatst te worden en de wandrekken zitten inmiddels weer aan de muur. Kortom er is toch nog wel het nodige gedaan in augustus.

 

Nu alle vakanties weer achter de rug zijn en de toeleveranciers weer materiaal leveren, gaan we nog even fanatiek aan de slag om de laatste werkzaamheden ook klaar te krijgen. De planning was om in de derde week van september de vloer te laten leggen maar door wat oponthoud wegens ontbrekende materialen en geplande werkzaamheden vanwege de vakanties, komt de vloer er in week 40 in (30 september-4 oktober). Dit is de deadline voor de kluswerkzaamheden, om beschadigingen aan de vloer te voorkomen. Intussen doen we hard ons best om het geld voor het inventaris van de gymzaal en de kleedkamers alsmede het opknappen van terrein rondom de gymzaal bij elkaar te krijgen.