Het wordt alweer een vlak en strak geheel!

In de materiaalberging is de eerste laag saus aangebracht, intussen zit ook de tweede laag erop. Het is weer een strak en fris geheel!

Intussen wordt door de ZZP’ers gewerkt aan de voorzetwanden, de isolatie voor de ramen en het dichtmaken van de nissen in de zaal. Ook is de ventilator verwijderd en is alleen de uitsparing voor de nooddeur nog aanwezig.

 

De stukadoor is dinsdag begonnen met de voorbereidende werkzaamheden en heeft intussen al de nodige meters gemaakt. Vanwege de slechte staat van de oude stuclaag is er hier en daar nogal wat ruimte op te vullen en vlak te strijken. Maar zoals op de foto’s wel te zien is, wordt het alweer een mooi vlak geheel.

 

Zo gaan de werkzaamheden door de ZZP’ers en de vrijwilligers steeds mooi door. Maar ook de bouwploeg van de stichting Sport en Bewegen Raerd heeft het er reuze druk mee. Ze zijn dagelijks in de gymzaal te vinden en moeten beslissing na beslissing nemen die zowel binnen de planning als het budget blijven.  We zijn dan ook dankbaar voor de flexibele insteek van alle mensen die het mogelijk maken de gymzaal op te knappen!