Een kloddertje hier, een likje verf daar, en dan is het zomaar voor mekaar!

Op maandagavond 13 mei hebben de vrijwilligers die zich hadden opgegeven voor de schilderklussen een instructie uurtje gehad van Peter van Giesing Coatings. Hij heeft duidelijk aangegeven per onderdeel hoe de voorbereiding en het schilderwerk zou moeten worden uitgevoerd. Er is die avond een verdeling gemaakt in een buiten en binnen ploeg, tevens zijn er alvast afspraken gemaakt over de toegang tot de zaal. De aantekeningen die zijn gemaakt tijdens de uitleg, worden z.s.m. ter beschikking gesteld aan de vrijwilligers als naslagwerk.

Er komen nieuwe uitzetramen in de kleedruimtes, deze staan al klaar! In de zaal zal, nadat het losse verf en stucwerk is verwijderd, een stukadoor alles vlak maken waarna een spuiter de wanden wit. In de gymzaal zal de lambrisering, de bergruimte, de deuren en kozijnen door vrijwilligers worden geschilderd,  evenals de hal, de toiletten, de kleedruimtes en alles buitenom.

Deze avond is tevens, in overleg met enkele bestuursleden van de OSO, bepaald welke accent kleur we naast wit gaan gebruiken voor de lambrisering en deuren.

Het wordt een hele klus maar we weten zeker dat het resultaat prachtig zal zijn!