Onder toeziend oog van de HEA camera is keihard gewerkt op de dag van de arbeid

De enorme bult zand voor de gymzaal verdween als sneeuw voor de zon met zoveel hulp. Naast de al gevraagde vrijwilligers kwamen er nog een groot aantal hulpen n.a.v. de facebook oproep. Zoveel dat er zelfs een file van kruiwagens ontstond!

Wat weer een geweldige samenwerking tussen alle vrijwilligers. Naast het zand kruien is de vloer in het kantoortje eruit gesloopt, is een begin gemaakt met de sloop van de watertrog in de jongenskleedkamer en is de enorme berg piepschuim voor de vloerisolatie vast naar binnen gebracht.

Vele handen maken licht werk. Intussen werd  bijna iedereen wel even kort geïnterviewd door Tymo van Omrop Fryslân, zelfs de koffiedames ontkwamen niet aan de camera!

Natuurlijk zijn we heel nieuwsgierig wat hiervan in de 3,5 minuten zendtijd terug te zien is, maar dit weten we pas volgende week. Zodra bekend is wanneer de uitzending is zullen we dit via de website en facebook communiceren. Wil je alle klusfoto’s van deze dag bekijken klik dan hier.