Er wordt al hard gewerkt!

Op 19 april zijn een aantal vrijwilligers bezig geweest om alle gymattributen in de kleedkamers te zetten zodat deze niet beschadigd raken. De toestellen en materialen die niet meer gebruikt worden door de OSO en t’Raerderhiem zijn op 23 april naar een opslaglocatie in Sneek gebracht.

Op 24 april zijn de wanden in de gymzaal ontdaan van leidingen, radiatoren en andere zaken, het wordt al een kale boel. Op deze website houden we een activiteitenlogboekje bij over de werkzaamheden onder voortgang en neem ook gerust een kijkje in de foto galerij, hier staan de klusfoto’s!

 

De gymzaalvloer is verkocht en zal er op uitgehaald worden!

 

De klimpalen en touwen die in de zaal staan/hangen zijn afgekeurd voor gymnastiek gebruik dus wanneer iemand hier belang bij heeft, laat het weten! Voor een klein sponsorbedrag kunnen ze nog deze week worden opgehaald!