Inloopavond vrijwilligers in gymzaal Raerd

Tijdens de inloopavond afgelopen maandagavond konden de vrijwilligers zich bij verschillende stands laten informeren over de diverse werkzaamheden die gedaan moeten worden. Bij de ingang werden zij voorzien van een bakje koffie of thee en bij de uitgang lagen de inschrijfformulieren klaar voor de diverse werkzaamheden. We zijn ontzettend blij met het grote aantal vrijwilligers dat zich al heeft ingeschreven voor de meest uiteenlopende klussen. Vele handen maken licht werk!

Voor degene die deze avond gemist heeft maar wel graag een steentje wil bijdragen kan via deze link ‘Werkzaamheden‘ nalezen wat voor klussen er zijn en via deze link ‘inschrijfformulier‘ het inschrijfformulier printen. De ingevulde formulieren mogen in gescand verzonden worden via de mail naar sportenbewegenraerd@gmail.com of in de brievenbus worden gedaan op Slingerbochten nummer 14. 

Tijdens de inloopavond heeft (vrijwilligster) Sonja een aantal foto’s gemaakt om een sfeerimpressie te geven, Sonja zal ook tijdens de werkzaamheden regelmatig te vinden zijn in of om de gymzaal omdat zij voor ons de facebookpagina vult met het laatste nieuws over  de gymzaal. De foto’s van de inloopavond zijn te vinden in de galerij.

Zoals inmiddels bij de gebruikers bekend gemaakt is, zullen de werkzaamheden omstreeks 23 april 2019 van start gaan en gaat de gymzaal dicht. Omdat de vloer er als eerste uit gaat is het ook niet mogelijk de zaal tussentijds nog te gebruiken. We hopen eind september begin oktober weer open te gaan.

Er hebben zich intussen ook al een aantal belangstellenden voor de oude gymzaalvloer gemeld. Wie nog interesse heeft kan via deze link flyer vloer‘ meer informatie over de prijs en voorwaarden vinden.